Videó: Árva kengurubébik leltek biztonságra a mesterséges erszényekben

Kedvesebbnél kedvesebb fotók és videók jelennek meg apró árva kengurukról a Wildwood Wildlife Shelter közösségi oldalán. A menhely biztonságos és békés menedéket nyújt a beteg, sérült és árván maradt ausztrál vadon élő állatok rehabilitációjához és szabadon bocsátásához. 

Itt biztonságban érezhetik magukat a beteg vagy elárvult állatokForrás: Wildwood Wildlife Shelter - Gariwerd/Facebook

A menhely a kengurukra specializálódott, 700 hektáron lehetővé téve az állatok elengedését és ezáltal a fejlődésük nyomon követését. Ugyanakkor a menhelyen 1995 óta több mint 70 különböző vadfajt gondoznak, és gondoskodnak minden rászoruló őshonos állatról. 

A nap 24 órájában, a hét 7 napján 50 km-es körzetben és a Victoria déli grampiai vidékén figyelik az állatokat, hogyha beteg, sérült és árva őshonos vadon élő állatokat találnak, elláthassák, és idővel ismét szabadon bocsáthassák őket.

„Az élet vadgondozóként soha nem hétköznapi, és nem is unalmas. Lenyűgöző, mintha a saját vadvilágról szóló dokumentumfilmemben élnék!" – mondja Pam Turner az önkéntes menhely tulajdonosa és üzemeltetője – olvasható a thelanddownunder.com.au weboldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek