Videófelvétel készült egy utcán ugráló kengururól Szekszárdon

Még a nyár derekán számoltunk be arról a meglepő hírről, hogy Csepelen egy kóborló kenguru miatt riasztották a rendőröket, akik egy kis kergetőzés után, sérülés nélkül meg tudták fogni a riadt állatot. Még szerdán éjjel Szekszárdon zajlott hasonló, ritkán látható jelenet, amelyről Daradics Ádám készített felvételt éjjel a Tartsay Vilmos utcán. A videót másnap elküldte a teol.hu szerkesztőségének, ami ide kattintva megtekinthető.

Forrás: Facebook

Bár a rossz fényviszonyok miatt a rövid videó minősége gyenge, azonban az állat mozgásából egyértelműen látszik, hogy egy kengururól készült.

Szintén csütörtök reggel Facebook-on közzétett bejegyzésében egy felhasználó arról írt, hogy ismerőse kenguruja elkóborolt. A bejegyzés szerzője arra kéri azokat, akik látták az állatot, hogy hívják a posztban megadott telefonszámot. A bejegyzés szerzője felhívta a figyelmet, senki se próbálja meg befogni a „szökevényt", ugyanis az állat csak jobban megijedne.

A Szekszárdon készült felvételre utalva írta: „a Tartsay utcás megvan, egy nőstényt keresünk!"

Vagyis nem is egy, hanem mindjárt két kenguru szökött meg gazdájától. A videón látható kenguru tehát bár meglett, „társát" továbbra is keresik. Csak remélni tudjuk, hogy hamar megkerül a kis tekergő. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek