Erős kritikákat kapnak az Egyesült Királyság tengerpartjai a turistáktól

Erős kritikákkal illetik a turisták a TripAdvisoron az Egyesült Királyság cornwall-i strandjait, többek között a St Ives-ben található Porthminster Beachet, amelyet a legtöbben borzalmasnak minősítettek – adta hírül a Mirror.

A Porthminster Beach rendkívül rossz kritikákat kapott az internetenForrás: Shutterstock/Allan Kristensen

A kommentelők túl zajosnak és koszosnak találták a strandot, és többen panaszkodtak a homok állagára és a víz minőségére is. 

Egy férfi ezt írta a strandról: "Nagyon hideg a víz, a homok pedig borzasztóan ragadós. Jövőre ide biztosan nem térek vissza." Egy másik turista förtelmesnek, túlzsúfoltnak és zajosnak írta le a tengerpartot, és szerinte nincs mit enni a strand büféjében sem, ami pedig van, az egy rossz fish and chips és a cornwalli pástétom.

És ez csak kettő kritika a strandról szóló számos vélemény közül, írja a Cornwall Live. A lap más strandokat is felsorol, köztük a St Ives és a Newquay közelében lévőket, amelyeket a közelmúltban szintén sokan kritizáltak. A Carbis Bay-t egy szemétdombhoz hasonlították, míg a Porthgwidden Beach-állítólag kutyapiszokkal van tele, és a Newquay-i Porth Beachet is túl büdösnek minősítették a TripAdvisoron.

A strandok egyesek szerint túlzsúfoltakForrás: Shutterstock/Dan Breckwoldt

A becslések szerint Cornwall bruttó hazai termékének csaknem egynegyede a turizmusból származik. A tengerparti megye települései évente körülbelül ötmillió látogatót fogadnak, akik közül sokan a strandokon töltik a szabadidejüket, Newquay és Porthtowan például különösen a szörfösök körében népszerű úti cél.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek