Idegesítette az embereket, ezért eltávolították a zongorát a japán pályaudvarról

A Japán nyugati részén fekvő város, Kakogava állomására alig fél éve tettek ki egy zongorát, hogy akinek kedve támad rá, szórakoztassa játékával az utazókat. A hangszert egy közeli óvodától kérték kölcsön. A panaszok szerint azonban túl hosszan és túl hangosan játszottak a zongorán az amatőr zenészek, ezért a helyi hatóságok a hétvégén inkább eltávolították a hangszert, hogy ne zavarja az utazókat.

A zongora túl hangos és idegesítő volt egyes utazók számáraForrás: Facebook/Mr Japanization

A városi illetékesek elmondták, hogy sokan, akik leültek játszani, nem tartották be a tízperces időhatárt, és akadtak, akik zavaróan hangosan énekeltek vagy túl hangosan ütötték a billentyűket, ami miatt az állomás utazási közleményeit sem lehetett hallani.

Sokan több mint 10 percig használták a zongorátForrás: Facebook/Mr Japanization

A japán közszolgálati televízió által megszólaltatott helybeliek közül néhányan sajnálták, hogy el kellett vinni a zongorát. A helyi illetékesek azonban nem zárták ki, hogy áthelyezik egy olyan helyszínre, ahol nem zavarja a hangosbemondót, és fontolóra veszik azt a megoldást is, hogy meghatározott időre korlátozzák az utcai hangszeren való játékot, adta hírül az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek