Videó: Moziban kaptak lencsevégre egy jávorszarvast Alaszkában

A hétvégén az alaszkai mozizókat nem a Super Mario Bros. vagy a John Wick: 4. felvonás érdekelte leginkább, hanem az a szokatlan vendég, akit a pattogatott kukorica illata csábított be a Kenai moziba – írja az Alaska News. 

Április 22-én este 9 óra körül az alaszkai moziban dolgozók legnagyobb meglepetésére egy fiatal jávorszarvas tért be az épületbe. A biztonsági kamera felvételén jól látható, ahogy a jávorszarvas odalép a büfépulthoz, majd elkezdi majszolni a pulton hagyott pattogatott kukoricából.

Ricky Black, a mozi üzletvezetője szerint a jávorszarvas akkor térhetett be a moziba, amikor szellőztetés közben pár percig nyitva maradt az ajtó. Black és a mozi pénztárában dolgozó unokahúga pár percig tátva maradt szájjal nézte a kukából falatozó állatot, majd óvatosan kitessékelték az épületből. Elárulták, hogy csak nemrég költöztek vissza Alaszkába, és szerencsésnek érzik magukat, amiért máris egy ilyen nem mindennapi élményben volt részük. A mozi vezetője hozzátette: "Örülök, hogy a fiatal szarvas anyja nem bukkant fel, mert akkor sokkal idegesebb lettem volna."

(A borítókép illusztráció, forrása: Shutterstock/Touched By Light Images)

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek