Halálközeli élmény: Egy turista túlélte a bungee jumping zuhanást, miután elszakadt a kötele

Egyes izgalmakat keresők a bungee jumpingot halálközeli élményként élik meg, és valószínű így van ezzel az a hongkongi turista is, akinek sikerült túlélnie a zuhanást, miután elszakadt a tartókötele – adta hírül a CNN.

@mustsharenews If you’re travelling soon, let this be a sign for you to buy travel insurance ASAP. #mustsharenews#thailand#bungeejump#bungeejumping♬ original sound - MustShareNews

A rémisztő megpróbáltatásról készült felvétel ezen a héten jelent meg és terjedt el az interneten, miután egy 39 éves hongkongi turista, Mike nyilvánosságra hozta a történetét. Mike idén januárban nyaralása alatt ugrott le egy 10 emelet magas daru tetejéről Pattaya városában. Szerencsére az ugrás víz felett történt, amikor a tartókötél ezredmásodpercek alatt elpattant, és a férfi a vízbe csapódott.

"A bal oldalamon landoltam, így a sérülések ott súlyosabbak voltak. Olyan érzés volt, mintha valaki agyonvert volna." - mondta Mike a CNN-nek. A zuhanás a Changthai Thappraya Szafari és Kalandparkban történt, melynek Mike barátai is szemtanúi voltak. Mike azt mondta, hogy eredetileg azért ment a parkba, hogy kipróbálja a lőteret, de miután a barátai is megcsinálták a kötélugrást, így ő is összeszedte a bátorságát, hogy leugorjon a magasból.

A szerencsétlenül járt kalandor elmondta, hogy a park visszatérítette az ugrás költségeit, és fizette a röntgen- és ultrahangvizsgálatokat, valamint a kórházi ellátását Thaiföldön. Nithit Intim, a park alapítója megerősítette, hogy a baleset megtörtént, és hozzátette, hogy most először fordult elő kábelszakadás a parkban.

A borítókép illusztráció, forrása: Shutterstock/Salienko Evgenii

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek