Senki nem akarja megvenni Nagy-Britannia legmagányosabb házikóját

Eladó Nagy-Britannia „legmagányosabb otthona" – de senki nem akarja megvásárolni, ezért az árat 50 000 fonttal csökkentették – olvasható a Time Out oldalán. 

A ház bejárata gyalog 20 perc alatt érhető elForrás: Facebook/ Fisher Hopper/Jon Brook

A Yorkshire Dalesben található, az Egyesült Királyság egyik legelszigeteltebb otthona már tavaly nyár óta eladó, de eddig még nem érkezett rá komolyabb vevő. A probléma az lehet, hogy a ház talán túlságosan elszigetelt még a legintrovertáltabb emberek számára is. Ugyanis 3 Bleamoor Cottages lakóinak 20 percet kell gyalogolniuk a bejárati ajtóig, illetve több mint 11 kilométert kell utazniuk, hogy élelmiszert tudjanak vásárolni a legközelebbi Ingleton városában. 

Ennek eredményeként az ingatlanügynökök a kért árat most 50 000 fonttal csökkentették, így a ház ára 300 000 fontról 250 000 fontra (kb 110 millió forint) csökkent. Az érdeklődés hiánya talán abból is adódhat, hogy a nyaraló elég nagy felújításra szorul, jelenleg nincs áramellátása, a falak nedvesek és lyukak láthatók a padlón.

A felújítandó házban 3 hálószoba, nappali, konyha és raktár is vanForrás: Facebook/Fisher Hopper/Jon Brook - Bentham Imaging/Jon Brook

A házat eredetileg az 1940-es években a londoni, midlandi és skót vasút építette, belül raktárral, kamrával, konyhával, nappalival és három kétágyas hálószobával rendelkezik. A Fisher Hopper ingatlanközvetítő a házat „izgalmas felújítási projekt, egy lenyűgözően szép helyen" nevezi. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek