Megnyitott az első Japánon kívüli Super Nintendo World

Az első Japánon kívüli Super Nintendo World témapark a Universal Studios Hollywood területén nyitott meg február 17-én. A nagyközönség előtti nyitást egy úgynevezett softopening előzte meg, melynek ideje alatt meghívott látogatók próbálhatták ki a park berendezéseit, játékait, VR-szemüveges élményelemeit.

Mario és Luigi, a Nintendo videójátékok szereplői a Super Nintendo World főterénForrás: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

Mivel ez idő alatt minden rendben ment, pénteken teljes egészében megnyithatott a Nintendo játék világát idéző park, Super Mario és Luigi karaktereivel - olvasható az Undercovertourist.com oldalán.

A Super Nintendo World találni sok különböző Mario, Luigi és Yoshi témájú hullámvasutat, amik VR-szemüveggel kelnek életre, a látnivalók között pedig rengeteg, a játékokból ismerős, mozgó elem látható, ugrándozó gombákkal, felbukkanó érmékkel, hatalmas, fogukat csattogtató húsevő növényekkel a Gombabirodalomból. Az alábbi videóban pedig az egész parkot bejárhatjátok!

De vannak tematikus éttermek, üzletek és persze életnagyságú figurák Mario, Luigi, Peach hercegnő és Yoshi figurák is, akik köszöntik az érkezőket. Ezt a parkot is úgy álmodták meg, mint a japán eredetit, vagyis, hogy színes és interaktív legyen, ahol a vendégek úgy érezhetik, szó szerint belecsöppentek valamelyik Nintendo játékba a sok közül.

Az első látogatók a Super Nintendo World főterénForrás: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

A látogatók a belépésnél Power-Up karkötőt is vehetnek, ami életre kelti a játékmenetet és lehetővé teszi, hogy parkban tartózkodás alatt pontszámokat gyűjtsenek. Leüthetnek ellenségeket és ajándékkockákat, így virtuális érméket zsebelhetnek be, és még szintet is léphetnek, egészen úgy, mintha Super Mario-t játszanának.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek