Most bárki eltölthet egy éjszakát a párizsi operaházban

A párizsi operaház az Operaház fantomja című musical jóvoltából szállást kínál az Airbnb-n két főre, akik egy felejthetetlen éjszakát tölthetnek el a híres Palais Garnierben – adta hírül a Time Out. 

A párizsi operaház esti fényekbenForrás: Shutterstock/Huang Zheng

Ez az első alkalom, hogy a musical rajongói szállást foglalhatnak a párizsi operaházban. Ráadásul nem is akárhol, hanem a sokak által hőn áhított Box of Honourban, a operaház legexkluzívabb páholyában, amely egy éjszakára pazar hálószobává változik.

És ha nem lenne elég az, hogy pizsamában csodálhatjuk a neobarokk nézőteret, az egy éjszakás ott-tartózkodás számos más exkluzív élményt is tartogat. A vendégek megtekinthetik a fantom barlangját ihlető földalatti tavat, a Párizsi Operaakadémia művészeinek előadását, vacsorázhatnak a díszes Foyer de la Danse-ban, és egy privát balett-alakítást is láthatnak. 

Az akció az Airbnb új örökségturizmus programjának része, és azért hirdették meg, hogy ezzel búcsúztassák el az idén 15 országban műsoron lévő darabot, amelyet hamarosan utoljára játszanak a Broadway-en. A foglalás március 1-jén 12 órától kezdődik az Airbnb-n, a felejthetetlen éjszakára pedig július 16-án kerül sor. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek