Életre kelt minden idők 3 legfurcsább boszorkányának kunyhója

Aki szereti a filmeket, és kicsit is követi milyen új alkotások jelennek meg a mozikban és a streamingszolgáltatók oldalain, az tudja, hogy szeptember 30-án visszatértek a Sanderson nővérek a képernyőre, vagyis ismét van egy disney-s borzongás a Hocus Pocus 2 című filmenk köszönhetően.

A kunyhó egyébként egy teljesen berendezett múzeum, ahol megannyi furcsaságot gyűjtöttek össze a tulajdonosok... ezt nyitják meg most egy éjszakára, két személynekForrás: Sanderson Witch Museum / Airbnb

Aki nem ismerné őket, Winifred, Sarah és Mary Sanderson három megátalkodott boszorkány, akik gyerekek után kutatnak az örök fiatalság érdekében. A történet nem egy szövevényes krimi, de a látványvilág hatásos, a karakterek pedig rendkívül ötletesek. Olyan ez a film, és immár a második rész, halloween és mindenszentek idején, mint a Reszkessetek betörők karácsonykor - kötelezően szeretett vagy útált darab, de az ember akkor is megnézni. 

Na, ennek a giccsesen borzongatós filmnek a tiszteletére az Airbnb feltuningolta és megnyitotta a Sanderson nővérek 300 éves boroszkánykunyhóját Salem városában, Massachusetts államban - írja a Matadornetwork.com.

A házban, melynek közepén ott gőzölög a boroszkányok hatalams üstje, alatta pedig vészjósló zöld fények morajlanak a dadlódeszkák között - október 20-ról 21-re lehet majd eltölteni egy éjszakát, két embernek. A szerencsés párosnak jó gyorsan kell lennie, a foglalási időszak október 12-én kezdődik. Az estét természetesen egy különleges filmvetítés teszi majd teljessé, amiről a szállásadók gondoskodnak. 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek