Akár oltott, akár nem, mindenki előtt nyitott a a majomkenyérfák országa

Az egészségügyi beutazási korlátozások és feltételek feloldásáról, valamint a madagaszkári kormány döntéséről a Madagaszkári Turisztikai Hivatal hivatalos közleménye számolt be a hétvégén. A döntés szerint közel két év után végre minden Covid-19 járvánnyal kapcsolatos korlátozást feloldottak az országban.

Majomkenyérfák útja MadagaszkáronForrás: Artapixel/Pixabay

Az augusztus 11-től érvényes enyhítés szerint a Madagaszkárra utazóknak ezentúl nem kötelező bemutatni negatív PCR-tesztet indulás előtt, sem antigén gyorstesztet érkezéskor. „A sziget szeretettel vár minden utazót, akár oltottak, akár nem, az összes országból" - írták a közleményben a Turizmus.com cikke szerint.

Madagaszkár kedvelt egzotikus úti cél a magyar utazók körében is. A belépési feltételeket tavasszal már enyhítették egy kicsit, ezért a kereskedelmi járatok már ekkor újraindultak a szigetország felé, és a járatszámokat is sűrítették, de az illetékesek most várják az igazi fellendülést. Az alábbi linken megtalálhatók azoknak a légitársaságoknak a listája, amelyek jelenleg járatokat üzemeltetnek a majomkenyérfák országába

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek