Egyedülálló kempingben lazulhatunk a Zsóry fürdő mellett

A matyó népművészetéről és a gyógyfürdőjéről híres Mezőkövesd a szállodák, a vendégházak és panziók után egy prémium kempinggel is várja a pihenni vágyó turistákat. A különleges kempingben az országban egyedülálló módon, prémium faházakban lehet megszállni, átjárással a híres Zsóry fürdőbe. 

Mezőkövesd kempingje új, különleges szállásokat kínálForrás: Balneo Hotel

„Úgynevezett négyévszakos faházak lettek kialakítva közvetlenül a fürdő mellett. Nagyon sok variáció volt versenyben, végül azért ezekre esett a választás, mert ilyen típusú faházak eddig még nem voltak Magyarországon: teljes mértékben egyediek. Fiatalos, lendületes dizájn és korszerű, prémium kialakítás jellemzi ezeket. Összesen 20 ilyen faház áll vendégeink rendelkezésére. A 40 m2 alapterületű házakban nappali, 2 hálószoba, konyha és zuhanyzós fürdőszoba kapott helyet" – mondta Dávid-Egri Andrea, a Zsóry Liget Camping & Resort valamint a Balneo Hotel értékesítési igazgatója.

Bőven van hely, hiszen nappali is került a faházakbaForrás: Balneo Hotel

Minden ház saját terasszal rendelkezik (10 m2), és tartozik hozzá egy autóbeálló is. A ház kialakítása és friss hangulata révén családoknak és kisebb baráti társaságoknak egyaránt ideális.

De nem csak a faházaknak lett hely.

„A 2,5 hektáros területen 30 sátorhelyet és 80 lakókocsis beállóhelyet is létesítettünk. Szeretnénk növelni a zöld területet is, füvesítés, parkosítás is történt, sőt sok fát is meghagytunk, ami tovább emeli a kemping hangulatát" – tette hozzá az értékesítési vezető, aki azt is elárulta, hogy egy 22 szobás panziót is felújítottak az idei nyárra, így tényleg minden szálláshely kategóriában ki tudják az igényeket elégíteni.

közvetlenül átjárhatunk a kempingből a Zsóry fürdőbeForrás: Balneo Hotel

A kemping egyik nagy előnye, hogy korlátlan átjárást biztosít a Zsóry Fürdő területére - tudtuk meg a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek