Álomállás a Karib-szigeteken: Nincs megkötés, bárki jelentkezhet

Egy újabb álomállás lehetőség jelent meg az interneten, melyre március 31-ig jelentkezhet (csak figyeljünk az időeltolódásra) bárki, aki profi módon készít közösségi média tartalmakat, fotós és videós formátumban egyaránt. És ami a legjobb, hogy a jelentkezési feltételekben semmilyen kitétel nem szerepel, így azon magyar jelentkezők előtt is nyitva áll a lehetőség, akik meg tudják oldani, hogy az április 8-i eredményhirdetés után legalább egy hónapot kint töltenek Aruba szigetén – és lehetőség szerint van jogosítványuk.

A hotel egyik legkedveltebb nyaralója (Casita)Forrás: ©Boardwalk Hotel Aruba / Facebook.com

Az állásajánlatot a Boardwalk Hotel Aruba tette közzé, ami egy helyi tulajdonú, családi vállalkozás, 46 karibi stílusú nyaralóval. A helyszín egy történelmi kókuszültetvény, mely tele van fotogén kertekkel, trópusi virágokkal és madarakkal, égbe nyúló pálmafákkal és eldugott függőágyakkal.

A hotel oldalán megjelent felhívás szerint a nyertes pályázónak erről a csábító komplexumról kell nap mint nap magas színvonalú fotós és videós tartalmakat készíteni. Cserébe pedig One Happy Workation vízumot kap, ideiglenes szállást legalább egy hónapra a karibi butikhotel egyik autentikus lakosztályában, valamint lehetőséget arra, hogy mind a hét kategóriájú nyaralót kipróbálja, beleértve a privát merülőmedencét, a szabadtéri zuhanyzót, a privát bárt és a függőágyakat – olvasható a TimeOut.com cikkében.

A szerencsés tartalomgyártó megtapasztalhatja a karib-tengeri strandok szépségét, kipróbálhatja a hotel strandjának szolgáltatásait, a medencéket, az étterem ételeit és italait. Határozatlan idejű tartózkodása alatt belföldi repülőjegyeket is kap, illetve egy bérelt autót, amivel bejárhatja Aruba strandjait és felkeresheti a természeti látnivalókat. Természetesen ezekről az utakról is mind tartalmat kell készítenie. Munkáját azonban havi juttatással is honorálják.

A Boardwalkaruba.com oldalán, a jelentkezési feltételek alatt láthatók próbabejegyzések is, melyeket a hotelben nyaraló influenszerek készítettek az elmúlt évek alatt. Lehet ihletet gyűjteni!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek