Az utazási irodák sorra mondják le világszerte az oroszországi és ukrán utakat

Az Ukrajna ellen indított orosz támadás után az utazásszervezők mindkét országba folyamatosan törlik az utazásokat – olvasható a Travel Weekly oldalán.

A Tauck társaság lemondta a Russian Glories, Baltic Treasures turnéjának összes, 2022-es indulását. Ezen az útvonalon Litvánia és Lettország, valamint a finn főváros Helsinki és az orosz városok, Szentpétervár és Moszkva szerepelt. Jelenleg a Tauck továbbra is azt tervezi, hogy a Szentpétervári és Balti-tengeri kishajó-körutazást folytatja, amely magában foglalja a szentpétervári kikötőt is. A körút első indulási dátuma május 30.

Egy jó ideig váratnak magukra az orosz és ukrán körutakForrás: Pixabay/Georg11

Az orosz szakértő MIR Corporation a közeljövőben lemondta az Oroszországot, Ukrajnát, Fehéroroszországot és Moldovát érintő csoportos túrákat. Ez magában foglalja az orosz vasúti utazásokat is. A tervek szerint a régió más célpontjaira, például a dél-kaukázusi országokba irányuló utak is a tervek szerint működnek.

A Kensington Tours 2022-ben Oroszországba és Ukrajnába tervezett utazásokat, és úgy döntött, hogy ezeket az utazásokat a jövőbeni időpontokra helyezi át. A cég jelenleg nem foglal utakat Oroszországba és Ukrajnába.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek