25 év után találtak rá a palackba zárt titkos üzenetre

Joanna Buchan nyolc éves volt, amikor egy 1996-os iskolai kiránduláson, egy projekt keretében bedobott egy palackpostát a tengerbe a skóciai Peterhead mellett. A palackot 25 évvel később Elena Andreassen Haga találta meg Norvégiában, Gasvaer partjainál. Az édesanya Facebook-on azonnal megkereste Joannát és üzenetet is írt neki, de 2022. január 24-ig semmilyen választ nem kapott - olvasható a a BBC oldalán.

Mint kiderült, Joanna Buchan egészen eddig nem vette észre a 2020-as üzenetküldési engedélykérést, így nem is tudott reagálni az érdekes megkeresésre. 

De mitán válaszolt és megpillantotta a kézírását - ami egy 8 és fél éves kislányhoz képest - az internet népe szerint is - nagyon szép és tiszta volt, azonnal felismerte a levelet. Amint saját Facebook-posztjában is írja, volt egy két szép gondolata, de elsősorban nagyokat nevetett a 25 évvel korábban megírt levél sorain, amiben kislányként írt a nagy házukról, a mackógyűjteményéről, hű társáról a Dougal nevű kutyáról, arról, hogy szereti az édességet és végül arról, hogy "útálja a fiúkat".

A most 34 éves Joanna Ausztráliában él, és orvosként dolgozik. "Már nem nagyon emlékeztem erre a levélre, de mikor Elena lefotózta és átküldte az üzenetet, felismertem, hogy ez az én kézírásom és majd meghaltam a röhögéstől" - mondta. 

A norvég család nem először talált a parton titkos üzenetet. Elena elmondása szerint édesapja 5 éves volt, mikor ugyanezen a környéken palackpostát talált. "Úgy tűnik, mintha a partra mosott üzenetek errefelé gyakoriak lennének" - mesélte a norvég nő.

A borítókép csak illusztráció, forrása: Flickr.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek