II. Erzsébet takarítókat keres, az angolok keveslik a fizetést

A Mirror méltatlankodva számol be arról, hogy II. Erzsébet mindössze havi körülbelül 800 ezer forintnak megfelelő összeget ajánl annak, aki teljes munkaidőben takarítja majd a palotát. A munkaköri leírás szerint a tapasztalat nem kötelező, de az előzetes takarítási vagy vendéglátási tapasztalat előnyt jelent, és a jelentkezőktől elvárják, hogy figyeljenek az apró részletekre, és kiemelkedően végezzék a munkájukat.  – írja a Mirror.

A Buckingham-palotaForrás: Ichigo121212/pixabay.com

Húsz órás részmunkaidőre és negyven órás, teljes munkaidőre is várják a jelentkezőket, akik gondoskodnak arról, hogy a Buckingham-palota a lehető legjobban nézzen ki. A teljes munkaidőért évi 22 600 fontot (mintegy 9,6 millió forintot, havi 800 ezer forintot), a részmunkaidőért 11300 fontot (körülbelül 4,8 millió forintot, havi 400 ezer forintot) fizetnek, munkanapok hétvégén is előforudlhatnak.

A munkaköri leírás így szól: "Ha csatlakozik professzionális csapatunkhoz londoni helyszíneinken, feladatai közé fog tartozni a karbantartés, a takarítás, a belső terek és tárgyak gondozása, hogy azok a lehető legjobban mutassanak. A kollégáitól tanulva elsajátíthatja a szükséges szakmai készségeket, amelyek mindig a legmagasabb színvonalat célozzák meg."

A hirdetés kitér arra is, hogy a jelentkező olyan környezetben tökéletesítheti a készségeit, ahol mindennap lehetősége van a fejlődésre, ugyanakkor azt is említik, hogy az új alkalmazottól  hatékonyságot és proaktivitást várnak el, valamint jó időgazdálkodási készségeket, melyekkel képes lesz majd priorizálni és kezelni a napi feladatokat. "Itt az alkalom arra, hogy lelkesedését és szenvedélyét felhasználva kivételeset nyújtson" – írják tehát azoknak, akik Buckingham-palota új takarító-személyzetének tagjaiként szeretnének dolgozni. Ugyanakkor nemcsak takarítási munkát ajánlanak, hanem egyéb karbantartói illetve asszisztensi pozíciók is betöltésre várnak.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek