Északifény-vadászatért cserébe három hetet tölthet Izlandon ingyen

  Az izlandi Hotel Rangá már készül a szeptembertől márciusig tartó északifény-szezonra, és olyan fényvadász fotóst keres, aki látványos képeken keresztül mutatná be a szálloda varázslatos helyszínét. Cserébe a hotel nemcsak a szoba, de az utazás és az ellátás árát is állja - derül ki a travelandleisure.com cikkéből.

  Sarki fény - illusztrációForrás: Moyan Brenn/commons.wikimedia.org

  A kiválasztott fotósnak szeptember közepétől október közepéig, három héten át kell Izlandon fotókat készítenie, melyeknek jogai a szállodát illetik majd. A helyszín Reykjaviktól körülbelül 90 perces autóútra délre, Hellában található, mely olyan remek adottságokkal rendelkezik az éjszakai égbolt fürkészésére, hogy még saját obszervatóriuma is van két csúcskategóriás teleszkóppal és visszahúzható tetővel. A vendégek helyi csillagászok segítségével igazodhatnak el az égitestek és fényjelenségek világában.

  A szerencsés fotós a Hotel Rangá testvérszállodájában, a The Highland Center Hrauneyjarban is megszállhat. A jelentkezéshez ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, amely kérdéseket tartalmaz többek között a közösségimédia-elérhetőségkeről, a fotós tapasztalatokról, korábbi izlandi utazásokról és az oltottsági állapotról. A pályázóknak azt is le kell írniuk, miért szeretnének jelentkezni.

  A Hotel Rangá életében nem ez az első eset, hogy különleges programot hirdet, tavaly például ingyen szállást ajánlott azoknak a nőknek, akik egy szerencsehozó hagyomány értelmében szökőnapon kérték meg a párjuk kezét, a világjárvány idején pedig 700 képeslapot küldött Valentin-napra azoknak, akik ezt igényelték, de a nevükhöz fűződik az a kezdeményezés is, melynek keretében minden héten újabb vízesést mutattak be az Instagram-oldalukon.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek