Egy óriási, 3D-s tarka cica nyávog rá a járókelőkre Tokió high-tech negyedében

Ha átgondoljuk, hogy Tokió városában hol lehetne egy új technológiát vagy terméket a legjobban reklámozni, akkor nagy valószínűséggel a ragyogó fényeivel és számtalan óriásplakátjával csalogató, forgalmas Sibuja negyed jut az eszünkbe. Pedig a Shibuya Scramble Crossing-nak nevezett forgalmas átkelőnél található óriásképernyő jelenleg semmi ahhoz képest, ami a Sindzsuku állomás keleti kijáratával szemben jelent meg.

Az új csúcstechnológiás hirdetőtábla három emelet magas és egy ívelt, az épület sarkában 90 fokban meghajlított LED-képernyővel rendelkezik. A fal 4K-s képeket is képes megjeleníteni, és hangszórókkal is felszerelték. Az ívelt képernyő úgy képes megjeleníteni a tárgyak és terek mélységét, illetve a 3D-s hatást, mintha a fal helyén tényleg ott mozogna valami - olvasható a Timeout.com cikkében. És jelenleg mozgolódik is, méghozzá egy hatalmas tarka kiscica, ami időről időre rányávog a lent közlekedő járókelőkre.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock.com

Hogy bevezesse az új 3D-s technológiát Tokió utcáira, a Cross Shinjuku Vision cég pár napja egy rövid kis videót vetít a high-tech LED falon. A jelenetben egy óriási 3D-s cica látható, ahogy ide-oda mendegél és néha nyávog egyet. A kiscica teljes videója július 12-én debütál majd. Innentől kezdve a járókelők láthatják majd, amint reggel 7-kor, amikor a képernyő bekapcsol, ő is felébred, majd hajnali egykor, kikapcsoláskor aludni tér. Napközben is megjelenik majd a többi hirdetés között, és hangosan nyávog egy kicsit. A csúcstechnológiás kivetítőt egy élő Youtube felvételen keresztül is megnézhetjük "munka közben".

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek