Íme Bali alternatívája, a horvát digitális nomád paradicsom

  A horvátországi boldog élet egyik titka az, hogy sok pozitív gondolkodású és kreatív emberrel lehet itt találkozni, ha tudjuk hol keressük őket. Sokan az állandó panaszkodás helyett a kezükbe veszik az irányítást és megtalálják a bürokráciai akadályok nyitját is, ha az kell ahhoz, hogy sikerre vigyenek egy ötletet.

  horvát,split,workForrás: Saltwater Workspace Split / Facebook.com

  Ilyen vállalkozó szellemű és kitartó ember Tanja Polegubical is, akinek a történetével a Total-croatia-news.com oldalon találkoztunk. Tanja arra a hírre építette az ötletét, hogy Horvátország nemsokára csatlakozik azokhoz az országokhoz, ahol elérhetővé és igényelhetővé válik a digitális nomád vízum.

  Tanja a co-working irodák létrehozásának egyik úttörője Split városában. Elős közösségi irodája a város szívében a Diocletianus-palota mellett található, de az elmúlt hetekben egy sokkal nagyobb dobáson dolgozott. Egy olyan helyet talált és alakított ki az ide érkező digitális nomádoknak, ami már Bali szigetének egzotikumát nyújtja a híres Bacvice strand csücskében.

  Az elkülönített, de mégis a tengerpart részét képező szabadtéri co-working "iroda" jó minőségű wifit, áramellátást, és egy kávézót biztosít a bejelentkezett digitális nomádok számára. A hely már nyitva áll az érdeklődők előtt, akik vagy a Whatsapp Saltwater kontakton keresztül, vagy a bárpultnál személyesen tudnak asztalt foglalni; akár még a VIP részre is.

  A tengerparti iroda reggel 9-től este 8-ig tart nyitva, de csak a nyári hónapokban. Ha a vendég a Saltwater Workspace Split tagja, akkor a tengerparti helyszín használata ingyenes, de ha nem, akkor egy 150 horvát kuna (kb. 6000 forint) összegű fogyasztáshoz kötött a kávézóban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!