Ha szeretne egy angol kastélyban lakni, ez a munka önnek szól

  Kastélyfelügyelőt keresnek a Cornwall partjainál fekvő Szent Mihály-hegy szigetén, az ideális jelölt legalább heti öt éjszakát a kastélyban tud tölteni, és gyakorlatiasan áll a karbantartási feladatokhoz - adja hírül a bbc.com.

  A Szent Mihály-hegy szigeteForrás: me/commons.wikimedia.org

  A szigetet a National Trust és a St Aubyn család működteti, utóbbi tagjai a kastélyban is élnek, melynek építkezései még 1135-ben kezdődtek. A sziget a parttól 500 méterre található, és elsősorban komppal közelíthető meg Marazionból, de létezik egy szárazföldi út is, mely dagálykor víz alá kerül.

  A sziget Szent Mihályról kapta a nevét, aki állítólag Kr.e. 495-ben megjelent itt  ahelyi halászok előtt. A sziget legrégebbi épületei a kastélyhoz hasonlóan a 12. századból származnak, amikor bencés apátságot is alapítottak itt.

  A munkaköröz tartozó feladatlista meglehetősen hosszú, beletartozik többek között a kastély biztonságának őrzése és napi gyakorlati műveleteinek felügyelete, csakúgy, mint a St Aubyn család asszisztenciája, és a szigeten található létesítménygazdálkodóinak szupervíziója. Bővebb információk és a jelentkezési feltételek ezen az oldalon olvashatók.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek