Éjszakai klubbá alakította autóját a taxisofőr

Konstantinos Bekio görög taxisofőr mindent megtesz azért, hogy emelje utasainak hangulatát a koronavírus bezártsága közepette, így taxijába az éjszakai szórakozóhelyek hangulatát csepmészte, villogó fényekkel és zenével - derül ki a reuters.com cikkéből.

"Láttam, hogy az emberek mindig stresszesek, szomorúak, mindenki rosszkedvű" - mondta Bekio, aki Szaloniki utcáit járja a márciusi első leállás óta. „Zenét tettem be, aztán növeltem a hangerőt, és úgy vettem észre, hogy az emberek élvezik, jól szórakoznak, még ha csak egy rövid út erejéig is, és vidámabban szállnak ki. Így indult a privát klubtaxi."

Bár Görögországot nem sújtotta olyan mértékben a járvány, mint sok más európai ország, az éjszakai élet és a szórakoztatóipar itt is megsínylette a lezárásokat. A bárok, éttermek és éjszakai klubok november óta zárva vannak, és egyelőre nem lehet tudni, mikor nyitnak meg újra.

Bár talán a diszkótaxi nem kárpótol mindenkit az elmaradt bulikért, Bekios, akinek 11 éves fia segített a díszítésben, szeretné, ha az emberek jól éreznék magukat. Az utazás alatt dalt is lehet kérni a hatalmas, nyolc év taxizás alatt felépített listáról, az élmény nem kerül többletköltségbe. "Ez jó módszer, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapi rutinokból" - mondta az egyik elégedett ügyfél.

 Leadkép forrása: Engin Akyurt/pixabay.com

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek