Kiderült, melyek lettek az idei év legjobb úti céljai

A World Travel Awards díjjal minden évben a legjobb úti célokat, szállásokat és szolgáltatásokat díjazzák világszerte, kontinensenként. A néhány meghatározott jelöltre turisztikai szakemberek és a közönség is szavazhat - derül ki a breakingtravelnews.com cikkéből.

A moszkvai Vörös térForrás: Valerii Tkachenko/commons.wikimedia.org

Az idei európai díjazottak közül Portugália nyerte az Európa vezető úti célja címet, míg Moszkváé lett Európa vezető városa és Európa vezető örökségének díja is, de a legjobb city break célpont címét Portó érdemelte ki, míg a legjobb aktívturizmus-célpontnak az Azori-szigeteket választották, Madeira pedig a legjobb szigetek kategóriáját nyerte meg.

Európa vezető szállodája az isztambuli Çırağan Palace Kempinski lett, míg a legjobb tengerparti üdülőhely címét a görög Elounda Beach Hotel & Villas kapta, Európa legjobb üdülőhelye pedig a szardíniai Forte Village Resort lett.

Olaszország az újonnan megnyitott helyek kategóriájában szerepelt jól, Európa vezető új szállodájának a Palazzo Dogliót választották, Európa vezető új üdülőhelyének a Lefay Resort & Spa Dolomitit.

Reflektorfény került a grúziai Batumi tengerparti üdülőhelyre is, amely Európa vezető feltörekvő turisztikai célpontjának címét kapta meg. A részletes listát ezen a linken találja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek