A Szépség és a szörnyeteg rajongóknak leesik majd az álluk ezektől az új japán attrakcióktól

A tokiói Disneyland 3 új attrakcióval lepte meg azokat a látogatókat, akik a járványidőszak miatti bezárások ellenére is hűségesen kitartottak az élménypark mellett. A park ez alatt az idő alatt olyan bővítéseket valósított meg, amire a Disney-rajongók nem is számítottak. Az üzemeltetők életre keltették a Hős6os modern és futurisztikus világát, a Szépség és a szörnyeteg kicsiny faluját és elvarázsolt kastélyát, valamint Minnie egér divatszalonját is a kisebbeknek.

Mintha a rajzfilmben járnánkForrás: soranews24 / Facebook.com

A három helyszín szeptember 28-án nyitott meg a nagyközösnég előtt, de a japán tematikájú Soranews24.com híroldal újságírója és riportere még a hivatalos nyitás előtt meghívót kapott egy bejárásra, így szinte elsőként láthatta az új attrakciókat.

Útja során látta a Szépség és a szörnyeteg legszebb kulisszáit, mintha csak a rajzfilmből léptek volna elő. A bokrok között szökdécselt  Belle elvarázsolt hintója, nyitva volt a kis falu ruha- és könyvesboltja, valamint a kiállhatatlan Gaston kocsmája, és a szörnyeteg gyönyörű kastélya is. A palotában igazi inasok várták a vendégeket és elkészültek a rajzfilm ikonikus szobái és bútorai is. És a ráadás, hogy a kastélyt éjjel kivilágítják.

 A Hős6os világában Baymax-szel autózhatnak a vendégek, vagy kipróbálhatják a  a "Big Pop" tematikus popcorn étterem különlegességeit. A képek szerint kóstolhatnak karamellás, epertejes, sajtos, és csokis süti ízű pattogatott kukoricát is.

A kisebbeket, vagy éppen a nagyobb Minnie egér rajongókat pedig a bájos egérlány divatháza és tervezőstúdiója várja. A nyitás óta találkozni és fotózkodni is lehet a karakterrel, de csak is szájmaszkban és az egészségügyi szabályokat betartva - olvasható a Soranews24 oldalán. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek