Megvan az időpont, hogy mikortól nyit újra a párizsi Disneyland

Európa egyik legfőbb turisztikai célpontja, a Disneyland Paris július 15-től nyit ki a látogatók előtt, de csak fokozatosan, és sok, korábban állandó eseményt elnapolva – jelentette be a szórakoztatópark.

Forrás: bunzellisa / Pixabay.com

A két tematikus park, a Parc Disneyland és Parc Walt Disney Studios, valamint a Disney's Newport Bay Club és a Disney Village hotelek szigorú egészségügyi szabályok betartásával nyílnak meg, és csak korlátozott számú látogatót fogadnak. A szájmaszk viselete kötelező lesz minden 11 éves kor feletti látogatónak és a személyzetnek egyaránt. És ahogy ez most a legtöbb kulturális és szórakoztató intézménynél van, úgy ide is előre, online lehet csak megvásárolni a jegyeket.

A Turizmus.com cikke szerint a Disneyland Paris jelezte, hogy nem minden eseménye és előadása indul majd újra azonnal, mivel a kötelező távolságtartást is be kell tartani. Ebbe beletartozik a híres Disney-felvonulás, valamint az esti tűzijátékok és látványos fényjátékok is. Az Oroszlánkirály és a Dzsungelfesztivál című előadások is csak későbbi időpontokban lesznek megtartva.

Ami viszont talán a kisgyerekek számára a legszomorúbb hír, hogy felfüggesztették a találkozásokat a Disney-figurákkal is; így csak a parkban, séta közben lehet majd látni a szereplőket.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek