20 éven át nyaralhat ingyen Mexikóban ennek a játéknak a nyertese

Egy mexikói szállodaszövetség kampányában meghirdetett játék győztese 20 éven át minden évben öt napon át nyaralhat ingyen mexikói szállodákban egy társával – írja az Insider. Egy mexikói szállodaszövetség nyári újranyitási akciója olyan jól sikerült, hogy ennek okán egy valóban exkluzív játékot hirdetett, amelyben a résztvevőknek az Instagramon vagy a TikTokon kell népszerűsítenie az ország karibi vidékét.

Festői tájakon nyaralhat 20 évig ingyen a játék nyerteseForrás: MustangJoe/Pixabay

A versenyben követni kell az @Come2MexicanCaribbean oldalt a két népszerű közösségi oldalon, feltölteni egy fotót, amely az ország keleti partvidékéhez köthető, ehhez tagelni az @Come2MexicanCaribbean oldalt, valamint használni a #Come2MexicanCaribbean hashtaget. A győztes pedig az lesz, aki a legtöbb lájkot, kommentet, megosztást generálja a posztjával. Egy résztvevő akár több mindkét oldalra is posztolhat, akár többször is, de a győzelmet a legtöbb visszajelzést hozó bejegyzés lesz.

A győztes 20 éven át minden évben öt napos nyaralást nyer az akcióban résztvevő szállodaszövetség valamelyik négy- vagy ötcsillagos szállodájában egy vendégével együtt.

Mexikó hivatalosan június 8-án nyitotta meg a határait a külföldiek előtt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek