Annyi a turista, hogy bezárják a TikTok legnépszerűbb szelfihelyszínét

A New Jersey-i tó évekig maradt érintetlenül, ám a legújabb közösségi média felhasználói megtalálták, mostanra pedig már el is kellett zárni a látogatók elől. A Solitude-tó az Egyesült Államok északkeleti területeinek egyik eldugott gyöngyszeme volt, amely természeti szépségével gyorsan elkápráztatta a szelfikért rajongókat is.

Solitude-tó, New Jersey, Egyesült ÁllamokForrás: shutterstock.com/FrankDeBonis

A TikTok alkalmazás felhasználói annyira felkapták a vízeséséről híressé vált helyet, hogy az utóbbi időben tömegesen jelentek meg a környékén turisták. Ez pedig nem is elsősorban a környezetterhelés miatt volt veszélyes, holott a beszámolók szerint az emberáradat azonnal a környékre vonzotta a helyzetben üzletet szimatolókat, és máris sokszorosára nőtt a megszokott szemét mennyisége. Ám az igazi gondot elsősorban az okozza, hogy a koronavírus-járvány sem riasztja el az embereket, akik egymás sarkára lépve igyekeznek megkaparintani a legjobb fotós helyeket – írja a Times of India.

Ezért a helyiek egy online fogadóóra keretében arra kérték a helyi polgármestert, hogy zárassa be a parkot, és a városvezető mérlegelve a kéréseket, eleget tett a helyiek kívánságának.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek