Futurisztikus űrhajó-könyvesbolt nyílt Pekingben

  Nemrég különleges könyvesbolt nyílt a pekingi Xidan Plazában. A Zhongshuge-ben a vásárlókat könyvekből készült, varázslatos hangulatú alagutak várják, de a bolt emellett csendes olvasó- és kreatívsarkot, valamint játszóházat is tartalmaz - adja hírül a Lonely Planet.

  A kép illusztrációForrás: Engin_Akyurt/pixabay.com

  A dizájnt a klasszikus kínai kertekek ihlették, a könyvespolcokra pedig akár színes könyvekkel kirakott festményként tekinthetnek a látogatók.

  Találkozhatunk emellett tükrös felületekkel, a kávézót pedig a klasszikus kínai, költészettel átitatott piknikhagyományok ihlették, sőt, még egy stilizált, bambuszágakból készült erdőt is láthatunk itt.

  Mint a tervező cég, az X+Living elmondta, nagyon pozitív volt a bolt fogadtatása, egyébként is egyre népszerűbb a különleges terek használata, nemrégiben például egy sanghaji templomban nyílt könyvesbolt.

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!