100 méter magasan nyúlik a mélység fölé Ausztrália legújabb kilátóterasza

  Többek között lenyűgöző, vörös homokkő-szikláinak és festői szorosainak köszönhetően a nyugat-ausztráliai Kalbarri Nemzeti Parkja a Korall-partvidék egyik legnépszerűbb látnivalója, most pedig a turisták egészen új szemszögből kapnak rálátást a tájra - derül ki a Lonely Planet cikkéből.

  Forrás: Marie Halter/pixabay.com

  Megnyílt ugyanis a 100 méter magasan található Skywalk kilátóterasz a West Loop kilátónál, a szerkezet két platformja 25 és 18 méterre lóg túl a Murchison-folyót övező szurdok peremén. A látványosság kerekesszékkel is megközelíthető, emellett árnyékolók és kiépített utak szolgálják a látogatók kényelmét a Craig Poletti és Eastman Poletti Sherwood által tervezett kilátónál.

  A Nemzeti Park Perth-től 6 és fél órás autóútra található az őslakos nandák földjén, akiknek művészi örökségét a kilátónál is viszont láthatják a turisták három nanda művész jóvoltából.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!