Elkészült a népszerű osztrák kisváros első szállodája

  Új fejlesztéssel gazdagodott a magyar határ közelében található Felsőőr. A nemzetközi vásárokat is befogadó osztrák kisvárosban eddig csak vendégszobákban és fogadókban lehetett megszállni, most viszont egy ötven fős szállodával gyarapodott a kínálat.

  Már beérkeztek az első foglalások - illusztrációForrás: Pixabay / Készítette: ming dai

  A négyszintes épület 12 hónap alatt készült el és a helyiek szerint már nagy szükség volt egy ilyen létesítményre, hiszen egyre több turista fordul meg a városban. A szállodát jól frekventált helyen, a városközpont és a vásártér között építették fel, így a település minden fontos pontjához közel fekszik. 

  Az új szálláshelyen 18 kétágyas szoba és két apartman áll rendelkezésre, összesen 50 ággyal.  

  A klimatizált épület földszintjén alakították ki az éttermet, egy kis fagylaltozót és egy bérelhető oktatótermet a tanfolyamoknak. A vendégeket 11 munkatárs szolgálja ki. A szállodaépítés költségei megközelítik a hárommillió Eurót - írja az ORF.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!