Egy magazin letesztelte, mennyire takarítanak alaposan a New York-i hotelekben

  Az Inside Edition nevű magazin három nagy New York-i szállodát tesztelt azt vizsgálva, hogy mennyire ügyelnek a higiéniára. A város három legprominenesebb szállodájába, a Times Square-en található Hyatt Place-be, a Hampton Inn-be és a Trump International Hotelbe jelentkeztek be - adja hírül a housebeautiful.com.

  Times SquareForrás: Oto Godfrey/commons.wikimedia.org

  Miután megkapták a szobát, a teszterek munkához láttak: ártalmatlan, mosható spray-el csak UV-fény alatt látható "Inside Edition" logót fújtak a párnákra, lepedőkre és fürtörölközőkre, a gyakran érintett felületeket pedig egy speciális, szintén könnyen lemosható géllel jelölték meg. Elrendezték az ágyneműt, hogy úgy tűnjön, mintha aludtak volna benne, majd kijelentkeztek. Másnap a cég emberei új névre foglalták le ugyanazt a szobát, és ellenőrizték a változásokat. A műveletről videó is készült.

  A Hyatt Place-ben úgy tűnt, nem cserélték le az ágyneműt, mivel a logó még mindig ott volt. A törülközők helyett viszont újakat tettek ki, és az íróasztalt is letörölték, a TV távirányítóját viszont nem. Amikor minderről értesítették a hotelt, az úgy nyilatkozott, hogy nagyon aggasztónak találja az esetet, és utánajár, mi történt, valamint gondoskodik arról, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő.

  A Hampton Innben szintén azt állapították meg, hogy nem cserélték le az ágyneműt, és sem a távirányítót, sem a termosztát kapcsolóját nem törölték le. Mint a hitel mondta, az eset hatására átképzik a személyzetüket, hogy betartsák az előírásokat.

  A Trump International Hotelben úgy találták, hogy a lepedőket és a törölközőket kicserélték, de a párnahuzatokat nem. A minibár feletti részt és a távirányítót szintén nem törölték le. Mint a hotel szóvivője elmondta, belső vizsgálatot követően arra a következtetésre jutottunk, hogy az Inside Edition állításai hamisak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!