Egy amerikai cég még a mobilfertőtlenítésre is gondolt

Az elmúlt néhány hónapban az emberek sokkal jobban elkezdtek odafigyelni a tisztaságra és a fertőtlenítésre, főleg az olyan mindennapi dolgok esetében, amiket naponta többször is megfognak.
A legtöbbünknek ez a dolog, minden bizonnyal a telefonunk. Amit viszont nem biztos, hogy minden pillanatban eszünkbe jut lefertőtleníteni.

Forrás: (c)Speck / Facebook.com

Egy okoseszköz tokokat gyártó cégnek is feltűnt ez a hiányosság, így elkezdett olyan antimikrobiális telefontokokat gyártani, melyek semlegesítik a különféle felületeken megtapadt baktériumokat.

A Speck nevű cég által jelenleg készített tokok többsége integrált mikrobaellenes Microban technológiával rendelkeznek. A Presidio Pro és a Presidio Grip a két legújabb termékük. A tesztek szerint a Microban bevonat 99 % védelmet nyújt a baktériumok ellen és igen sokféle telefontípusra ráillenek - olvasható a Lonely Planet cikkében.

A cég készített antimikrobiális tokokat többféle iPhone modellre, valamint Samsung Galaxy-ra, LG-re, Google-ra, Motorola modellre és OnePlus-ra is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek