Egy amerikai cég még a mobilfertőtlenítésre is gondolt

  Az elmúlt néhány hónapban az emberek sokkal jobban elkezdtek odafigyelni a tisztaságra és a fertőtlenítésre, főleg az olyan mindennapi dolgok esetében, amiket naponta többször is megfognak.
  A legtöbbünknek ez a dolog, minden bizonnyal a telefonunk. Amit viszont nem biztos, hogy minden pillanatban eszünkbe jut lefertőtleníteni.

  Forrás: (c)Speck / Facebook.com

  Egy okoseszköz tokokat gyártó cégnek is feltűnt ez a hiányosság, így elkezdett olyan antimikrobiális telefontokokat gyártani, melyek semlegesítik a különféle felületeken megtapadt baktériumokat.

  A Speck nevű cég által jelenleg készített tokok többsége integrált mikrobaellenes Microban technológiával rendelkeznek. A Presidio Pro és a Presidio Grip a két legújabb termékük. A tesztek szerint a Microban bevonat 99 % védelmet nyújt a baktériumok ellen és igen sokféle telefontípusra ráillenek - olvasható a Lonely Planet cikkében.

  A cég készített antimikrobiális tokokat többféle iPhone modellre, valamint Samsung Galaxy-ra, LG-re, Google-ra, Motorola modellre és OnePlus-ra is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!