A Royal Carribean felfedte a jövőbeli terveit, nagy szünetek vannak benne

Miután átbeszélte a helyzetet a Cruise Lines Nemzetközi Szövetséggel, a Royal Caribbean hajótársaság úgy döntött, hogy 2020. július 31-ig meghosszabbítja globális flottájának felfüggesztését, és legkésőbb augusztus elsejétől indítja újra az útjait.

Forrás: Shutterstock.com

Ezenkívül a társaság azt is bejelentette, hogy felfüggeszti a kanadai útvonalakat egészen október 31-ig, mivel a kanadai kormány szintén meghosszabbította a tengerjáró hajókra vonatkozó beutazási tilalmat. Ugyanez vonatkozik a kínai útvonalakra is, de ezeket csak június 30-ig függesztették fel.

Azok az utasok, akiket érintenek a változtatások és a felfüggesztések, igénybe vehetnek egy 125 százalékos jövőbeni utazási kreditet (Future Cruise Credit), ha 2022. április 30-ig utaznak a Royal Caribbean hajóival és jegyüket 2021. december 31-ig lefoglalják - olvasható a Travelpulse.com oldalán.

Azok viszont, akik 2020. június 12. és július 31. között utaztak volna (kivétel a Vision of the Seas 2020. június 13-i és az Anthem of the Seas 2020. június 20-i útjai), a jövőbeni utazási kreditjüket automatikusan megkapják június 30-ig.

A 2020. június 2-án lemondott kanadai óceánjárók utasai 2020. július 17-ig, péntekig kapják meg a kreditjüket. De a hajótársaság azt is közölte, hogy az utasok a teljes pénz visszatérítését is választhatják a kreditek helyett.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek