Nicaraguai vakációt nyerhetnek az egészségügyi dolgozók

Az ORO Travel nicaraguai utazásszervező iroda nyereményjátékot hirdetett, mellyel a világ egészségügyi dolgozóinak munkáját szeretné elismerni. A játékra egy űrlapon keresztül lehet regisztrálni vagy olyan személyt jelölni, aki örülne egy dél-amerikai utazásnak - adja hírül a travelpulse.com.

A nicaraguai Ometepe-szigetForrás: pdro-enrique/pixabay.com

A vakáció nyolc napos, hét éjszakás szállodai tartózkodást foglal magában a nyertes és plusz egy fő részére, és magában foglalja az ottani közlekedést egyéb tevékenységekkel együtt, ám a repülőjegyet nem fizeti a cég.

A pályázatokat július 15-ig lehet beküldeni, a nyertest sorsolással választják ki és e-mailben értesítik. Ahhoz, hogy megkapja a nyereményt, a győztesnek igazolnia kell, hogy egészségügyi területen dolgozik.

Nicaragua nagy biodiverzitással és lenyűgöző tájakkal rendelkező célpont, mely magában foglal aktív vulkánokat és érintetlen strandokat is, emellett a látogatók belekóstolhatnak az őshonos ősi hagyományokba és kultúrába. Az ország igyekszik előnyben részesíteni a fenntartható turisztikai gyakorlatokat, amelyek a helyi lakosokat, kisvállalkozásokat és a vidéki közösségeket támogatják.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek