Így indul újra az élet Las Vegasban

A szinte teljesen kiürült Las Vegas Stripen áll az ikonikus Caesar's palace. A szálloda ajtaját 54 éves története során először zárták be, de másik három hotellel együtt már az újanyitást tervezik, igaz, ehhez számos előkészületre szükség van. A szerencsejáték-ellenőrző testület csütörtökön adta ki a kaszinók újranyitásához szükséges irányelveket - derül ki a CNN cikkéből.

Forrás: wikipedia.org

Az MGM Resorts, a Wynn Resorts és a Venetian tervezi elsőként a nyitást, ehhez azonban át kell alakítani a szellőztető rendszert, fel kell függeszteni a svédasztalos szolgáltatást, és protokollt kell kitalálni arra az esetre, ha valakinek pozitív lesz a koronavírus-tesztje.

A Caesar's Palace-ban átalakulnak a kártyaasztalok, a kockajátékok és még a játékgépek is, hogy megvalósulhassanak a távolságtartási és fertőtlenítési előírások. Minden második játékgépet kikapcsolnak, és elveszik előle a széket is, hogy véletlenül se üljön oda senki.

A kártyaasztaloknál a maximális létszám hatról háromra csökken, és búcsút mondanak a klasszikus kaszinójelenetnek, amelyekben kisebb tömeg csoportosul a játékosok köré. A vendégeknek tartaniuk kell a megszabott távolságot, de maszkot nem kötelező viselniük, ellentétben a személyzettel, akiknek minden nap testhőmérséklet- ellenőrzésen is át kell esniük.

Gyakrabban cserélik majd a kártyacsomagokat, és minden dobás után megtisztítják a kockákat. A nagyobb felületeket, például játékgépeket és lifteket az alkalmazottak elektronikus permetezőgépekkel fertőtlenítik. A vendégek recepciós pult helyett kioszkoknál jelentkezhetnek be, és a takarító személyzet nem lép be a szobákba a vendégek tartózkodása alatt.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek