Las Vegas legnagyobb sportközpontja épül

Las Vegas központjában, a híres Fremont Streeten épül a város legnagyobb sportközpontja, és mint Derek Stevens ingatlanfejlesztő elmondta a Usa Todaynek, azt szeretné, ha a Circa Resort & Casino büszkélkedhetne a világ legjobb medencéjének címével.

Így fog kinézni a komplexum a látványtervek szerintForrás: Circa Las Vegas/Facebook

Ehhez nemcsak az impozáns méretek járulnak hozzá, hanem az a hőmérséklet-szabályozó rendszer is, melynek köszönhetően a kültéri medence az év 365 napján használható lesz. Emellett az amfiteátrumszerűen kialakított komplexum vonzerejét jelenti majd a 41-szer 13 méteres képernyő, melyen például sporteseményeket nézhetnek a látogatók.

A tervek szerint 2020 végén nyíló üdülőközpontba körülbelül napi 4000 embert várnak, akiknek 777 szobás szálloda biztosít majd férőhelyet. Ez utóbbi 140 méteres magasságával a legmagasabb belvárosi épület lesz, és évtizedek óta az első, ami itt épül. Az óriási medencén kívül a Circa magában foglalja a leghosszabb szabadtéri bárt is, a Fremont Street Experience fedett sétálóutva alatt, a kétszintes kaszinóban pedig egy stadionstílusú sportfogadó-iroda is helyet kap.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek