Újranyit a híres bangkoki macskakávézó

  Lassacskán Bangkokban is újraindul az élet, a Caturday macskás kávézó négylábú alkalmazottai is visszatérnek a munkához, illetve ahhoz, amit ez a fogalom a cicáknak jelent - derül ki a bangkokpost.com híréből.

  Forrás: Caturday Cat Cafe/Facebook

  A Ratchathewi városrészben található kávézóban a macsekok gondtalan heverészését többnyire csak az szakítja meg, ha a vendégek megvakargatják a fülük tövét. A karanténból kiszabaduló látogatóknak pedig nagyon is jól jön a pihe-puha társaság.

  A többi vállalkozáshoz hasonlóan a Caturdaynek is új szabályokat kell betartania, a belépés előtt például ellenőrizni kell a vendégek testhőmérsékletét, utána rögtön mindenkinek kezet kell mosni és maszkot kell viselniük a látogatóknak és alkalmazottaknak egyaránt. Látható, milyen nagy a szigor.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  What are you doing bro!

  Caturday Cat Cafe (@caturdaycatcafe) által megosztott bejegyzés,

  A hely összesen 50, különféle fajtákból származó macskát „foglalkoztat", melyek közül körülbelül 35 felváltva ingázik a tulajdonos, Arisa Limpanawongsanon otthona és a kávézó között.
  Az óvintézkedések természetesen a macskákra is vonatkoznak, melyek jegyében minden nap szárazon fürdetik őket, kifésülik a szőrüket, és kitisztítják a szemüket.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!