Újranyit a híres bangkoki macskakávézó

Lassacskán Bangkokban is újraindul az élet, a Caturday macskás kávézó négylábú alkalmazottai is visszatérnek a munkához, illetve ahhoz, amit ez a fogalom a cicáknak jelent - derül ki a bangkokpost.com híréből.

Forrás: Caturday Cat Cafe/Facebook

A Ratchathewi városrészben található kávézóban a macsekok gondtalan heverészését többnyire csak az szakítja meg, ha a vendégek megvakargatják a fülük tövét. A karanténból kiszabaduló látogatóknak pedig nagyon is jól jön a pihe-puha társaság.

A többi vállalkozáshoz hasonlóan a Caturdaynek is új szabályokat kell betartania, a belépés előtt például ellenőrizni kell a vendégek testhőmérsékletét, utána rögtön mindenkinek kezet kell mosni és maszkot kell viselniük a látogatóknak és alkalmazottaknak egyaránt. Látható, milyen nagy a szigor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What are you doing bro!

Caturday Cat Cafe (@caturdaycatcafe) által megosztott bejegyzés,

A hely összesen 50, különféle fajtákból származó macskát „foglalkoztat", melyek közül körülbelül 35 felváltva ingázik a tulajdonos, Arisa Limpanawongsanon otthona és a kávézó között.
Az óvintézkedések természetesen a macskákra is vonatkoznak, melyek jegyében minden nap szárazon fürdetik őket, kifésülik a szőrüket, és kitisztítják a szemüket.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek