Ausztráliában újra kinyitnak a strandok

  Ma újra megnyitottak Sydney egyes strandjai, a város délkeleti részén található Coogee, Maroubra és Clovelly, azonban csak bizonyos sporttevékenységeket végezhetnek itt a látogatók, mint a kocogás, gyaloglás, úszás és szörfözés. Nem lehet napozni vagy csak úgy ücsörögni a homokban - derül ki a news.com.au cikkéből.

  A Coogee 2008-banForrás: Mynameisben123/commons.wikimedia.org

  Az 1,5 méteres távolságot továbbra is be kell tartani, és maximum két ember tartózkodhat együtt, egy csoportban.

  Randwick előváros tanácsa a múlt hónapban zárta be a strandokat, hogy elejét vegyék a tengerparti csoportosulásnak, mint Danny Said, a város polgármestere elmondta, bízik benne, hogy most már az emberek betartják a szükséges távolságot és élvezhetik a strandokat testmozgás céljából.

  Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a strandok még nem általános használatra nyíltak meg, csak testmozgásra, és a tanács alkalmazottai valamint a rendőrség gondoskodik a korlátozások betartásáról.

  Észak-Floridában hasonló intézkedéseket hoztak, azonban alighogy megnyitottak a partok, több száz helyi árasztotta el a homokot, a távolságot nem mindenhol tartották be, Jacksonville-ben például napozókkal is lehetett találkozni, és volt, aki esti összejövetelt tartott - derül ki a Business Insider cikkéből.

  Mindez azon a napon történt, amikor Floridában 1400 új fertőzésről számoltak be, a koronavírusos esetek száma ekkor nőtt a legtöbbet.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!