Virtuális karanténfotó-kiállítás készül Zágrábról

  Izgalmas ötlete támadt a zágrábi turisztikai egyesületnek: azt találták, ki, hogy az otthonukban tartózkodó lakosok karanténszemmel kapják lencsevégre a várost. Egészen pontosan az a feladat, hogy az ablakból vagy balkonról fényképezzék le a települést.

  Zágráb egyik történelmi utcájaForrás: Shutterstock / Készítette: xbrchx

  A turisztikai hivatalnak az a célja ezzel az akcióval, hogy az otthonukban maradt lakosok életébe egy kis színt csempésszen, és arra ösztönözze őket, hogy vegyék észre a város szépségeit akkor is, amikor az utcára menni éppen nem biztonságos. 

  A képekkel ugyanakkor a turistáknak is szeretnék megmutatni Zágráb szépségét, és felhívnák a figyelmet arra, hogy a települést érdemes felírni a bakancslistára.

  A lakosok fényképeiből virtuális fotókiállítást készítenek, Zágráb az ablakból címmel. A legszebb fotókat az I Love Zagreb honlapon teszik majd közzé. Eddig 50 felvétel érkezett és április 17-ig, a leadás határidejéig még számos fotót várnak - írja a horvát HrTurizam.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!