Meneküljünk Jamaicáig virtuálisan, erre biztat az ország Insta oldala

  A Jamaicai Turisztikai Testület (JTB - nem összekeverendő a Japán Turisztikai Irodával) egy rövid szervezés után, komolyan elkezdte használni a digitális platformját, hogy virtuálisan összehozza és inspirálja az ország online követőit.

  Az „Escape to Jamaica" Instagram Live sorozat április 3-án indult útjára és onnantól kezdve 2-5 naponta újabb és újabb élő közvetítéssel jelentkezik. A sort a Jamaica egyik vezető lemezlovasa, a ZJ Sparks indította, akit április 10-én DJ Delano követ Renaissance Disco elnevezésű válogatásával, majd április 17-én ZJ Chrome zárja a hónapot - olvasható az Eturbonews oldalán.

  A DJ szettek között lesz még főző show is, aminek az első adását április 8-án 18 órakor láthatják az érdeklődők. A kurzust Andre Fowles vezeti majd, aki megnyerte a Food Network híres "Chopped" nevű tévés séfversenyét.

  A testület elnöke szerint érdemes ellátogatni az „Escape to Jamaica" oldalára, mert zenével, ételekkel, kultúrával és vendégszeretettel megfűszerezve, még virtuálisan is megérezhetünk egy kicsit a pezsgő jamaicai hangulatból.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!