Valódi édenkert fogságában tengeti napjait egy olasz nászutas pár

Ez egyike azoknak a történeteknek, amelyekről azt mondják, hogy majd az unkáiknak is mesélni fognak róla a téli estéken a kandalló előtt. Biztosak vagyunk abban, hogy Olivia és Raul De Freitasnak lesz miről mesélniük: ők azok, akik jelenleg csapdába estek a Maldív-szigeteken a nászútjukon.

A Maldív-szigetek fehérhomokos, pálmafás tája és a kék árnyalataiban játszó ócán látványa lenyűgözőForrás: KingKurt22/Wikipedia

Olivia és Raul már régóta egy párt alkotott, amikor tavaly márciusban úgy döntöttek, hogy megházasodnak, majd elmennek a régóta várt nászútra. Az utazási iroda megnyugtatta őket: bátran induljanak csak el a Maldív-szigetekre. Semmi sem szebb, mint az Indiai-óceán kék színe. Csakhogy eközben a világban kitört a koronavírus-járvány, így néhány nap múlva törölték a járatokat és bezárták a repülőtereket. Az üdülőhely többi vendége, ahol Olivia és Raul megszálltak, még el tudtak repülni a saját országukba, de az ifjú házasoknak – mivel Olaszország az egyik legkritikusabb hely járványügyi szempontból – ez nem sikerült.

 Megpróbálták megtalálni a hazatérés módját kapcsolatba lépve az összes szervezettel, követséggel.  Válasz Srí Lankáról érkezett, amely egyetlen megoldásként azt javasolta, hogy saját költségükre bérelhetnek magánrepülőt de ennek összege meghaladta volna a 100 000 dollárt. Így Raul és Olivia megadta magát, és ott maradt a szigeten, amely váratlanul a börtönükké vált. A Cinnamon Velifushi Maldivesban laknak, a világ egyik legszebb luxus-szállodájában.

Nos, Olivia és Raul története biztosan nem tűnik olyan szörnyűnek, mert ki az, aki nem akarná a napjait a varázslatos Maldív-szigeteken tengetni? Ez a végtelen nászút azonban néileg rémálommá vált az ifjú házasok számára, mert a körülöttük lévő szépség ellenére az egyetlen hely, ahol most szeretnének lenni az otthonuk, ahova a szívük húzza – írja a Si Viaggia.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek