Szerintük Amerika szabad ország, így van olyan klub, ami nem zár be

Las Vegasban 30 napra bezárták az összes vállalkozást, melynek működése nem létfontosságú, ideértve a kaszinókat is. De úgy tűnik, néhány sztriptízklub mégsem gondolta nélkülözhetetlennek tevékenységét, így például a Little Darlings sztriptíz klub sem zárta be teljesen kapuit. Ehelyett számos, új lehetőséget kínál, mint az áthajtó show, vagy a fertőtlenítős meztelen birkózás.

Las Vegasban néhány klub mindent megtesz, hogy kijátssza a bezárástForrás: Skeeze/Pixabay

"A vendégek felhajthatnak a bejárati ajtóhoz, és a szabályokat betartva 2 méterről, az autójukból nézhetik a táncosokat" – mondta Ryan Carlson, a klub üzemeltetési igazgatója. Állítólag 10 perces előadások lesznek, amelyeket 100 dollárért élvezhetnek a résztvevők. A klub fertőtlenítős meztelen birkózást is ajánl, érdekes módon akkor, amikor az üzletek nem kapnak elegendő fertőtlenítőszert, a klub 20 litert is felhalmozott belőle ezekre az eseményekre.

"Amerika szabad ország. A sztriptíz továbbra is az amerikai élet része lesz" – mondta Carlson egyik nyilatkozatában.  

Az igazgató hozzátette, hogy a klub betartja a Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központ által megfogalmazott irányelveket, ellenőrzi az ügyfelek testhőmérsékletét, mielőtt belépnének, emellett óránkénti kézmosásra és a távolság betartására kényszeríti vendégeit. 

Nem biztos azonban, hogy ez teljesen biztonságos megoldás, a Kínai Betegségmegelőzési Központ jelentése szerint ugyanis a koronavírus tünetek nélkül is fertőzhet. A John Hopkins Orvostudományi Egyetem Koronavírus Erőforrás Központja szerint pedig Nevadában 95 aktív koronavírusos beteg van – írja az Insider.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek