Elváltaknak szervez utakat Las Vegasba egy brit utazási iroda

  Egy brit utazási iroda új szolgáltatást indított, amiben Las Vegas-i utakat szervez frissen elvált házasok számára, írja a Travel Daily Media nevű utazási hírportál. 

  A Virgin Holidays által szervezett utakon egy stylist foglalkozik a fájdalmas váláson túlesett ügyfelekkel. A szolgáltatás részeként fotózás, vásárlás, spa látogatás, VIP medencés partik és limuzinos transzfer segítik az érintetteket, hogy életük új fejezetébe lépjenek. A négy napos program négy főre szól, hogy a barátok is támogassák a válságon átesőket.

  Forrás: Mathieu LE MAUFF/Shutterstock

  A cég ügyvezetője szerint a válás az Egyesült Királyságban minden második felnőtt számára maga a szomorú realitás. Ezért döntöttek úgy, hogy megszervezik számukra a jól megérdemelt kikapcsolódást.

  A cég azt reméli, hogy az olyan éjszakai programok, mint például egy helikopteres repülés Las Vegas Strip felett elvonják majd a látogató figyelmét a magánéleti problémákról.

  A Virgin Holidays egy felmérést is készített a frissen elváltak utazási kedvéről, amiben 1500 érintettet kérdeztek meg. Tíz közül hárman mondták azt, hogy eszükbe jutott, hogy a válás után elutazzanak. Ötből azok közül, akik meg is tették, négyen mondták azt, hogy a pár nap távollét segített nekik, hogy jobban érezzék magukat új, szingli státuszukban.

  A Virgin Holidays az első utazási iroda az Egyesült Királyságban, amelyik a szakításon túlesett ügyfeleket célozza meg. Ha a szolgáltatás sikeres, más helyekre is indíthat majd hasonló utakat a cég.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!