Panziót nyerhet egy festői amerikai szigeten

Az amerikai Maine állam partjainál, a Bass Harbor Head világítótorony közelében található a Swan's Island, melynek 7000 hektáros, dombos vidéke három kis falut foglal magában, ahol a homár adja az emberek fő bevételi forrását. A sziget népszerű kirándulóhely a túrázás, a kenuzás, a horgászás, az úszás és a kerékpározás szerelmeseinek körében - derül ki a Lonelyplanet cikkéből.

Forrás: Harbor View Studio 2017/Dale Joyce

Itt található Dale Joyce és Jennifer Helman panziója, a Harbor Watch Inn, mely a '80-as évek közepe óta üzemel, azonban az utóbbi időben a férfi fotós karrierje miatt a pár már nem tudott elegendő időt szánni a fenntartására, ezért úgy döntöttek, versenyt hirdetnek, melynek szerencsés nyertese lehet az ingatlan új gazdája.

A jelentkezés feltétele egy 99 dolláros nevezési díj, valamint egy 350 szavas esszé arról, hogy miért érdemelnénk meg, hogy mi nyerjük meg a panziót.

Az esszéket független zsűri értékeli, a szigethez kötődő, nyugdíjas tanárok vezetésével. A győztes kulcsrakész, életképes vállalkozást kap, plusz 25 000 dolláros támogatást a működéshez. A jelentkezési határidő március 31. További információ a Win Our Inn weboldalon található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek