Virtuális séta a világ legdrágább hotelszobájában

Akinek nincs 100000 dollárja (mintegy 30 millió forintja) arra, hogy eltöltsön egy éjszakát a világ legdrágább hotelszobájában, vagy épp nem a Las Vegas-i Palms kaszinó 800 négyzetméteres Empathy lakosztályára szeretné áldozni egy lakás árát, az Doug DeMuro YouTuber videójából megtudhatja, miről is marad le - adja hírül a Daily Mail.

A Las Vegas-i Strip felülnézetbőlForrás: Timothy J. Quill/commons.wikimedia.org

DeMuro végigvezeti a nézőket a Damien Hirst brit konceptuális művész alkotásaival díszített tereken, melyeket pillangók, kitömött cápatetemek és csontvázak, valamint gyógyszerek és más orvosi kellékek uralnak.

A művész, akinek egyik kedvelt témája az élet és halál mibenlétének boncolgatása, itt is a lét nagy kérdéseivel szembesíti az önfeledt élményekkel feltehetően már telítődött látogatókat. A lakosztályban található, 13 férőhelyes bárpult üveglapja alatt például orvosi hulladékok találhatók a gumikesztyűtől a fecskendőig.

Ha a vendégeknek túlságosan nyomasztó hangulatuk támadna, ezt némiképp ellensúlyozhatják a hintafotelek, a város fölé nyúló úszómedence, a só- valamint masszázsszoba és az egyéb luxusszolgáltatások segítségével.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek