Virtuális séta a világ legdrágább hotelszobájában

  Akinek nincs 100000 dollárja (mintegy 30 millió forintja) arra, hogy eltöltsön egy éjszakát a világ legdrágább hotelszobájában, vagy épp nem a Las Vegas-i Palms kaszinó 800 négyzetméteres Empathy lakosztályára szeretné áldozni egy lakás árát, az Doug DeMuro YouTuber videójából megtudhatja, miről is marad le - adja hírül a Daily Mail.

  A Las Vegas-i Strip felülnézetbőlForrás: Timothy J. Quill/commons.wikimedia.org

  DeMuro végigvezeti a nézőket a Damien Hirst brit konceptuális művész alkotásaival díszített tereken, melyeket pillangók, kitömött cápatetemek és csontvázak, valamint gyógyszerek és más orvosi kellékek uralnak.

  A művész, akinek egyik kedvelt témája az élet és halál mibenlétének boncolgatása, itt is a lét nagy kérdéseivel szembesíti az önfeledt élményekkel feltehetően már telítődött látogatókat. A lakosztályban található, 13 férőhelyes bárpult üveglapja alatt például orvosi hulladékok találhatók a gumikesztyűtől a fecskendőig.

  Ha a vendégeknek túlságosan nyomasztó hangulatuk támadna, ezt némiképp ellensúlyozhatják a hintafotelek, a város fölé nyúló úszómedence, a só- valamint masszázsszoba és az egyéb luxusszolgáltatások segítségével.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!