London lett a világ ötcsillagos fővárosa

  Londont a „világ ötcsillagos fővárosának" nevezték el, mivel hat szállodája kitüntetést kapott a Forbes Travel Guide (FTG ) éves díjkiosztóján. A vendéglátóipar Oscarjaként ismert Forbes Travel Guide a luxus-színvonalat értékeli a szállodák, éttermek és gyógyfürdők világában, amióta 1958-ban kitalálta az ötcsillagos minősítést – írja az Evening Standard. A patinás londoni szállodák régi múltra tekintenek vissza.

  Vacsora a Berkeley Hotel éttermében, London, 1912Forrás: Harold Oakley/Wikipedia

  Ebben az évben a londoni Brown's hotellánc Rocco Forte szállodája, a Four Seasons Hotel London a Ten Trinity téren, a Rosewood London, a Berkeley, az Egerton House Hotel, és a Milestone Hotel & Residences került fel a rangos „valódi ötcsillagos szolgáltatás" elismerésének listájára. Ezek a szállodák csatlakoztak a már a listán szereplő, további 13 londoni ingatlanhoz.

  Az elegáns Rosewood London homlokzataForrás: ©Durston Saylor '13/Wikipedia

  London tele van a világ legjobb szállásaival, tehát nem meglepő, hogy elnyerte a világ ötcsillagos fővárosa címet" – mondta Filip Boyen, a Forbes Travel Guide vezérigazgatója.Ebben az évben a díjak alapján 70 ötcsillagos, 120 négycsillagos és 81 ajánlott szálloda került fel a nyertesek listájára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!