Rangos elismerést kapott egy montenegrói öko-hotel

  Létezik a montenegrói Cetinje településen egy öt csillagos öko-hotel, amely most megkapta az Eco Label környezetbarát minősítést. Ezt a nemzetközi elismerést csak azok a létesítmények érdemlik ki, amik működésükkel csak nagyon minimális mértékben ártanak a Földnek.

  A Gradska Cetinje hotel teraszaForrás: Shutterstock / Készítette: smith371

  A Gradska Cetinje szállodára csökkentett villamosenergia-használat, a víz és az erőforrások ésszerű felhasználása, valamint a környezeti szempontoknak megfelelő kiszolgálás jellemző. Az effajta, környezettudatos hozzáállással érdemelték ki az EU elismerését.

  A montenegróiak egyre inkább odafigyelnek a zöld turizmus fejlesztésére, hiszen úgy gondolják, ebben van a jövő. Jelenleg 27 olyan szálloda és turisztikai apartman található a tengerparti országban, amely nemzetközi turisztikai elismeréssel rendelkezik és odafigyel a környezetvédelemre - tudtuk meg a Montenegrói RTV híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!