Ez az influenszer még a piramismászástól sem riadt vissza

  A körülbelül 3 millió Instagram-követővel rendelkező Vitaly Zdorovetskiy a következő szöveggel osztott meg egy piramis tetején üldögélős képet magáról: „Nincsenek szavak arra, min mentem keresztül az elmúlt öt napban. Többször voltam már börtönben, de ez volt messze a legrosszabb. Szörnyű dolgokat láttam, senkinek sem kívánom" - adja hírül az Independent.

  De azután hozzátette: - Hogy megérte-e? A fenébe is, igen!

  Később egy videót is megosztott, melyben felhívta a figyelmet arra, hogy a kaszkadőr-akció jó célt szolgál, szeretné, ha véget érne a háború, és arra kérte követőit, hogy adakozzanak az ausztrál bozóttüzek utáni helyreállításra.

  A gízai piramisokForrás: Ricardo Liberato/commons.wikimedia.org

  A videón az is látható, hogy Zdorovetskiyt már várják lenn az általa „katonaságnak" nevezett rendfenntartók, elkérik az útlevelét, és beszállítják egy járműbe. 

  Lépését több Instagram-felhasználó is bírálta, felhívva a figyelmét arra, hogy tartsa tiszteletben más országok szabályait és kultúráját, ugyanakkor dicséreteket is kapott azért, hogy jó ügyek mellé áll.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!