Közeleg Délkelet-Európa legnagyobb turisztikai kavalkádja

Délkelet-Európa legnagyobb turisztikai kiállítását tartják meg a jövő hónapban. A nagyszabású rendezvénynek, amelyre a világ minden tájáról érkeznek utazási irodák, külképviseletek és csomagajánlatok, a szerb főváros ad otthont 2020. február 20. és 23. között. 

A világ minden tájáról érkeznek turisztikai képviselők a kiállításra - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Maksym Poriechkin

Összesen hét csarnok telik meg utazási irodák képviselőivel, akik kisfilmekkel, színes újságokkal, árajánlatokkal és akciókkal várják az utaznivágyó vendégeket, akik első kézből kaphatnak információt azokról az országokról és városokról, amelyeket meglátogatnák az idén.

Hotelárakat, túrázási lehetőségeket, szervezett körutakat, bortúrákat és még sorolhatnánk mi mindent mutatnak be a kiállításon. Minden évben érkeznek más országok gasztronómiai különlegességei is, amelyek ízelítőt adnak egy-egy hely kultúrájából, étkezési szokásaiból és gasztro-trendjeiből.

A vásár idei hivatalos partnere Egyiptom lesz, aki egészen új turisztikai kínálattal rukkol elő Belgrádban: ezek közül egyelőre csak annyit árultak el, hogy megnőtt az uticél kínálatuk a Vörös-tengeren, valamint egy új múzeum megnyitása előtt állnak, amely a piramisok közelében nyitja meg kapuit - tudtuk meg a szerb Turistički Svet idegenforgalmi magazin híréből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek