Még soha nem láthatták így a Sydney-i Operaház vitorláit

   

  Az Ausztráliában tomboló bozóttüzek katasztrófális pusztításainak megfékezése miatt hősies, heroikus küzdelmet folytatnak a hivatalos szervek. A Sydney-i Operház is látványosan tisztelgett mindazok előtt, akik életük kockáztatása árán próbáják eloltani a lángokat. A világ minden táján jól ismert épület ikonikus vitorlái szombat este gyönyörű üzenetet jelenítettek meg Ausztrália bátor tűzoltóinak – olvasható a 7news.com cikkében. 

  Forrás: Diliff/Wikipedia

  A remény és az erő üzenetét szeretnénk küldeni, és fontos, hogy megköszönjük a katasztrófaelhárítás és az önkéntesek hihetetlen erőfeszítéseit és bátorságát" – jelentette be az operaház a Twitter-en.

  A vitorlákon megjelenített képek között szerepeltek egymást átölelő tűzoltók és egy kézzel készített tábla, amely egyszerűen a "Köszönjük, tűzoltók!" feliratot ábrázolta.

  A látványosság gyorsan terjedt a közösségi médiában, és rengeteg felhasználó dicsérte a kezdeményezést.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!