A britek nem kérnek a hod dog lábakból

  Egy 2 000 brit felnőtt részvételével zajlott felmérésében a megkérdezettek 29%-a vallotta, hogy - nem meglepő módon - szívesebben néz hiteles pillanatképeket, amelyek egy helyszín illetve vakáció valódi arcát mutatják meg, mint ideálisra maszkírozott fotókat - adja hírül a Daily Mail.

  "Hot dog" lábForrás: art_of_sun/shutterstock.com

  A kutatásból az is kiderült, hogy az utazók hétszer nagyobb valószínűséggel mennek el olyan helyre, melyről autentikus fotót láttak a közösségi médiában.

  Az sem maradhatott említés nélkül, hogy mely fotókat találták a legidegesítőbbnek az emberek: 26% szerint a hot dog lábaknál nincs bosszantóbb nyaralós fotó a közösségi felületeken.

  A kutatást megrendelő Hampton by Hilton szállodalánc a rossz tapasztalatok ellenpontozásaként Ian Weldon fotóst kérte fel, hogy lőjön pár valós képet, mellyel bemutatja az utazás reális oldalát. A sorozatnak az „Ez valódi utazás" címet adták.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!